20 éves a Szindbád

Idén lett 20 éves a Wellness Hotel Szindbád!

Idén lett 20 éves a Wellness Hotel Szindbád, ez alkalomból pedig szeretnénk köszönetet mondani minden kedves jelenlegi és leendő Vendégünknek! ❤

2000. április 15-én nyitottuk meg szállodánkat Balatonszemesen, egy gyönyörű ősfás parkban, árnyas fák ölelésében. Ám az idő gyorsan elszállt és azóta sok minden történt!

A nyitáskor 28 szobával vártuk a pihenni vágyó vendégeket, ami – Önöknek köszönhetően – azóta 36 db kétágyas –és családi szobára, 12 db apartmanra és 8+2 db lakosztályra bővült.
De nem ez az egyetlen, ami az Önök érdeme! Önöknek hála van mire visszaemlékeznünk.

Szívesen emlékszünk vissza az elmúlt két évtized számtalan csobbanására a medencében, a szombati grillnapokra, az animátori programokra, és a velük járó boldog gyerekkacajokra; a meghitt családi és baráti összejövetelekre, a jóízű étkezésekre, az esküvői örömkönnyekre és a hajnalig tartó lagzikra, a rengeteg szórakoztató estére és programra, de legfőképpen az Önökkel eltöltött közös időre.

A mi és szállodánk minden dolgozója nevében fogadják őszinte köszönetünket és megbecsülésünket azért, amit az elmúlt 20 évben Önöktől kaptunk.

Mi ezentúl is azon fogunk dolgozni, hogy még legalább ennyi ideig élvezhessék majd szállodánk kényelmét.
Reméljük, hamarosan újra találkozunk!

A Wellness Hotel Szindbád vezetősége és személyzete